Autor
Augustyniak, Urszula
Brzozowska, Anna Redakcja.
Tytuł
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wyd. 4. uzup.
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
Żywność Żywność toksykologia toksykologia podręczniki laboratoryjne.
Zanieczyszczenie żywności Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów nauk o żywieniu.
Dla studentów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW studiujących na kierunkach: technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka, studentów wydziałów nauki o żywności uczelni rolniczych oraz pracowników ośrodków związanych z badaniem żywności i żywienia.
245
%a Toksykologia żywności :
%b przewodnik do ćwiczeń /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2010.
300
%a 232 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów nauk o żywieniu.
521
%a Dla studentów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW studiujących na kierunkach: technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka, studentów wydziałów nauki o żywności uczelni rolniczych oraz pracowników ośrodków związanych z badaniem żywności i żywienia.
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Żywność%a Żywność
%v podręczniki laboratoryjne.
%x toksykologia%x toksykologia
650
%a Zanieczyszczenie żywności%a Żywność
%v podręczniki laboratoryjne.
%x analiza
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności
%x metody
655
%a Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
700
%a Augustyniak, Urszula
700
%a Brzozowska, Anna
%e Redakcja.